Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin Carlsson - 10 augusti 2010 18:05

  

Asså?!

Shit jag har as ont i ryggen jag kan knappt andas när jag går O_O man får väl bara hoppas på att ngt är fel. Aja, jag måste leta upp en ny mobil idag så har nämligen jag ''råkat'' tappat min mobil ett par gånger, nej men jag försöker ta sönder den själv för jag måste, vill och ska ha en ny. För att min är ful och suger. Men den är typ bah ett halvår. Skitsamma. Jag ska be My om en massage XD. Hon brukar ställa sig på min rygg det är fan as skönt x) aja nu ska jag dra och handla

Se ya later :D 

//Elin Vainio Carlsson

nu skriver jag Vainio för att jag ee halvfinsk och tar pappas efternamn =D

Btw Ludde på bilden , visst är min lilla älskling sötast? :D 

Av Elin Carlsson - 10 augusti 2010 16:03

Tjena! =D

idag har jag inte gjort så mkt mer än ätit bullar med Mysan och tittat på karlsson på taket  allvarligt lyssna noga jag ville inte se den men sen så var den bara på tv så vi tittade lite men den sög så vi gick upp till rummet och snackade lite :). Jag är jävligt trött för my och jag var uppe till halv fem och sen klockan sex så stiger morsan upp. Men som sagt så är jag trött idag och kommer inte göra så mkt ska med mamma handla sen ska nog köpa energidryck då (som vanligt) haha jag tror att jag har blivit beroende av det men men =D

Asså igår eller snarare idag typ klockan fyra så klippte jag min lugg själv bara för att jag är bäst :D  det blev skitbra är ganska nöjd =P

AJA herrå!

//Elin Carlsson

Av Elin Carlsson - 9 augusti 2010 19:18

  

SHUE! =D

Jag har piss tråkigt och mitt tangentbord dampar ska nog köpa ett nytt när mamma kan fixa ett -.- . 

Jag ska nog redigera en bild  på My för att jag har bah en massa dåliga fula bilder.

Just nu lyssnar jag på musik. Asså Markus sa  att jag skulle lyssna på en låt :

Johnossi Sickness aja jag kunde inte sluta lyssna på den allvarligt och ännu värre nu har jag börjat sjunga på den och jag suger på att sjunga men nee så dålig är jag inte men jag gillar inte att sjunga. 

AJA se ya ska faktiskt dra nu ;o  

// Elin Carlsson

Av Elin Carlsson - 8 augusti 2010 23:40

Okej 

Jag är piss trött och förbannad för att alla är på mig. Och liksom allt kan inte hänga på mig ..... Aja

skriver mer i mon . hej då ?

Av Elin Carlsson - 7 augusti 2010 22:10

Varför ska man älska den man ändå aldrig får
Varför tändes i mitt hjärta kärlek vid så många år

jag har kämpat, jag har lidit, allt som ja kan för dej
men du kan väl inte hjälpa att du inte älskar mej

Av Elin Carlsson - 7 augusti 2010 17:52

     

Shue

Idag har min kusin varit här och jag har saknat henne och så kom hon   ...

Aja jag har också camat med Leila skit kul vare ^^ , Som sagt så var min kusin här men bara Jonna inte Ludvig för han har feber ''/. Stackars liten ^^ .

Men men nu snackar jag med han som jag ville skulle logga in idag haha bah för att han är så söt och snäll =)

Aja Se ya Bitches! 

//Elin Carlsson 

orkar inte skriva von awesome mer så jävla töntigt -.- 

Av Elin Carlsson - 6 augusti 2010 23:53

Okej

jag tror att jag kommer få feber eftersom att jag är as het (misstolka det inte)

Och dessutom igår gjorde jag en as kul sak med my som jag aldrig glömmer hahaha OMG allvarligt det var skitkul ^^ aldrig sett hennes min som då innan x) Lawl.

Dessutom idag har jag inte gjort så mkt men nu snackar jag med den s k roliga personen på msn och egentligen skulle jag kolla på film men orka kolla på film när man kan snacka på msn med massa =D Och man slipper mammas tjat .... Fast jag ska inte säga ngt för om det är ngn film jag kollar på som jag tkr är dålig så sitter jag alltid och kommenterar filmen och då blir morsan sur haha. Men mamma somnar alltid på alla filmer förutom när hon kollar på film med hennes kille för då får hon inte sova x) . Jag ska färga mitt hår svart ist med röda slingor ist för helt rött hår.

Tror det blir snyggt med sen kanske jag ska pierca mig efter att skolan börjat men inte snakebites för det blir nog till julen. Även fast jag inte får :P . Men jag bah känner att jag måste ha det haha!. Dessutom så kan jag inte sluta knäcka min fingrar och det är inte bra! Men det är roligt för min mamma hatar det. Sen så enligt my måste jag ändra på mig för att hon säger att jag är som en kille Wtf?

Har inte jag märkt bah för att My är så fjantig precis hela tiden. Jag var med morsan och My och handlade idag och som vanligt så kom det ngn My tyckte var snygg som hon sa va snygg han var och självklart var det ngn ung -.- . Jag vet inte vad det är med mig men jag blir alltid bah ''kär'' i äldre så har det alltid varit haha!

Men allvarligt palla ngn liten fjortisfan -.- .

I alla fall vi köpte lite godis ofc och Burn och Monster och den här gången den gröna monster. Den gula smakar piss asså verkligen den är sur och äcklig.

Men burn är min favvo och kommer alltid att vara det ;)

//Elin von Awesome (Carlsson) xD

Av Elin Carlsson - 5 augusti 2010 18:24

 

  

   Just nu lyssnar jag på musik Eminem - Love the way you lie

Jag har piss tråkigt och väntar på morsan för jag vet inte vart hon är , men My och Bettan stack till Tingsryd Simhall men jag fick inte följa med dom. Men så har det alltid varit så jag är van Haha!...  Men nu låter det som om morsan kom hem och vi ska se på film sen. Jag vet inte om vi skulle se snabba cash eller vilken det nu var igen men skitsamma. Det blir roligare än att sitta här i timmar i alla fall. Jag skulle bah se om ngn rolig var inne på msn men det var det inte men sen fastnade jag här framför datorn. Och ni kan tro att jag är trött jag och min storebror var uppe till klockan fem i morse. Och fem i fem gick jag ut på balkongen lite och tog en nypa luft. Om jag bara går och lägger mig i sängen nu så somnar jag det lovar jag hehe. Men men nu har My kommit hem. Aja skriver mer sen puss

/Elin von Awesome (Carlsson)

Presentation

♥ELIN CARLSSON♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards